Beyond hampaiden valkaisumenetelmä

Beyond-menetelmä on yksi markkinoinnin suosituimmista ja tehokkaimmista valkaisumenetelmistä ja sen avulla saadaan hampaita vaalennettua jopa 6 astetta vaaleammaksi, riippuen potilaan oman hampaan alkuväristä. Lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen ja etukäteen lopputulosta ei pysty määrittämään. Valkaisuhoitomme ovat turvallisia, koska käytämme hampaiden valkaisussa vain terveydenhuollon ammattilaisille kehitettyjä valmisteita. Hampaiden valkaisu tehdään aina suun terveydenhoitotyön asiantuntijan toimesta.

Käytämme hampaiden valkaisussa Beyond™-valkaisumenetelmää, joka on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaita. Se sisältää innovatiivisen LightBridge ™ teknologian, joka sisältää 200,000 valokuitua yhdistäen voimakkaan halogeeni ja LED-valo -tekniikan tuottaakseen tehokkaan valon valkaisua varten. Optinen lasi suodattaa haitalliset ja kipua aiheuttavat UV-säteet ja lämmön. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyond™in kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle kirkkaamman hymyn ja miellyttävän kokemuksen.

VARAA AIKASI NYT!

Tarjoamme kaikille ilmaisen konsultaation, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mitä tahansa suun terveyteen liittyvä ongelmasi koskeekin.

Mannerheimintie 62,
00260, Helsinki
Arkipäivät: 8:00 – 18:00
040 145-05-02
046 544-18-23
inbox@hymylaakarit.fi